Praktijk MozaïekPaulien

Ik ben heel blij dat mijn vriendin mij naar jullie doorverwees! Al twee jaar was ik ontzettend moe en daardoor zat ik ook niet lekker in mijn vel. Ondanks een aantal bezoeken aan de huisarts en verschillende onderzoeken werd maar niet duidelijk waardoor dit kon komen.

Tijdens het eerste bezoek werd al duidelijk dat de ziekte van Pfeiffer die ik jaren daarvoor al eens doorgemaakt had nog steeds in mijn lijf voor klachten zorgde. Ook diverse overgevoeligheden maakten dat mijn immuunsysteem steeds “aan “ stond. Maar wat mij het meeste is bijgebleven is dat we samen op onze tenen rondjes liepen in de praktijk. Haha dat was best een raar gezicht. Pas bij het zesde rondje viel het kwartje: op je tenen lopen is heel vermoeiend, en ik liep al heel mijn leven op mijn tenen. Altijd voorzichtig en rekening houdend met iedereen behalve mezelf.

Inmiddels gaat het heel goed met mij. De Pfeiffer is in balans gebracht, ik heb geluisterd naar wat mijn lichaam aangaf en een kleine aanpassing in mijn voeding doorgevoerd. Ik slik extra vitamine D en gebruik omega 3 olie. Verder ben ik veranderd van baan en heb nu een hele leuke baan die me energie geeft in plaats van kost. Ook de oefeningen en het bewust ademhalen doe ik trouw.

Ik ben Ester ontzettend dankbaar voor alle wijsheid die ik heb meegekregen, maar bovenal voor de tijd en oprechte aandacht die je aan mij gaf! Dank je wel.