Praktijk MozaïekHooikoorts

Hooikoorts

Ben jij het ook zo zat?

Niezen, kriebelneus, snotteren, dikke ogen en nogmaals niezen. Wat kan een mens daar moe van worden. Waarom reageert iemand met hooikoorts eigenlijk zo heftig op al die mooie dingen uit de natuur? Dat test ik graag voor je uit.

Krijg je vroeg in het jaar al last dan reageer je waarschijnlijk op de pollen van bomen. Wat later in het jaar zijn het de bloesems en de graspollen. Heb je toch het hele jaar last dan kan stof ook een boosdoener zijn.

Met behulp van spiertesten uit de Kinesiologie is het heel makkelijk om uit te zoeken wáár je zo gevoelig op reageert. Een hooikoorts behandeling zorgt voor het “resetten” van je reactie op een stof uit de natuur. Hooikoorts behandelen neemt gewoonlijk een paar consulten in beslag. De meeste mensen hebben hierna geen medicatie of neusspray meer nodig.

Quick fix

Wil je liever een Quick fix, dan kan ik ook hooikoorst tape aanbrengen op je rug. Zo’n 70% van de mensen ervaart hierbij een flinke verlichting van de klachten.

Herhalingsconsult

Elk jaar zoek ik samen met cliënten  uit of er iets in de natuur veranderd is van energie, waardoor mensen met hooikoortsklachten weer last krijgen. Vaak is één herhalingsconsult voldoende om de hooikoortsklacht (weer) te elimineren.

Hoe doe ik dat?