Praktijk MozaïekWat anderen vertellen

Claudette

Altijd bijzonder, geeft inzichten. Genoeg tijd & ruimte voor iedereen die bij Ester komt. Liefdevol en to the point. Ik kom hier heel graag.

Ilse

Ik vond het contact met Ester heel prettig. De behandeling bij Ester is heel laagdrempelig in een fijne praktijkruimte. Ester stelt je op je gemak en legt goed uit wat ze gaat doen. De behandeling geeft inzicht in wat je lichaam nodig heeft, zodat je daar zelf weer mee verder kunt.

Kayley

Een echte aanrader als je last hebt van allergieën. Ester bedankt!

Miranda

Ester heeft een goed luisterend oor en stelt de juiste vragen. Ze is altijd bereid met je mee te denken en is erg betrokken. De gesprekken tijdens de sessies zijn voor mij zeer waardevol geweest. Ik heb weer meer rust in mijn hoofd. Ester is een warme enthousiaste vakvrouw.

Ruud

Ik kom bij Ester ivm mijn vermoeidheid en de onrust in mij. De vermoeidheid is er nu nog wel maar is al een stuk minder. De onrust in mijn hoofd en lichaam zijn na een aantal sessies echt heel erg verbeterd. Blij dat ik na een paar jaar tobben eindelijk de goede kant op ga. Ik kan niet zo goed uitleggen hoe het nu werkt maar ik vind het bijzonder wat er elke keer gebeurt. Niet alleen tijdens de sessie maar ook daarna.

Cocky

De aanleiding voor mijn consult bij Ester was eigenlijk gewoon hooikoorts. Ik kwam er echter al snel achter dat ze veel meer kan dan een simpel ‘allergietje’.  Ester verstaat de kunst om zich helemaal over te geven aan wat er moet gebeuren. Daarom kan ze zich tijdens een consult volledig richten op wat jij nodig hebt om verder te komen. Dat maakt dat ik niet alleen geen last meer heb van hooikoorts, maar dat ik tegelijkertijd kernovertuigingen heb kunnen loslaten die me vasthielden in, bijna levenslange, patronen. Wat een opluchting!

Ik ervaar consulten bij Ester als een hele prettige samenwerking. Waardoor het bijna jammer is dat je helemaal niet zoveel consulten nodig hebt om je doel te bereiken.

Kortom, prettig mens en het heeft ook nog geholpen. Ik ben fan.

Corien

Ester heeft met met behulp van Kinesiologie geholpen meer inzicht in mezelf te geven.

Toen ik last had van huiduitslag was 1 sessie nodig om de  oorzaak vast te stellen en op te lossen. Voor andere vragen had ik meer tijd nodig: zowel met Ester als zelf. Hoe dan ook Kinesiologie helpt me met het leggen van mijn persoonlijke puzzels: Soms door missende stukje te vinden, soms door samen de puzzel te leggen.

Marjolein

Al 20 jaar heb ik erg veel last van hooikoorts klachten, ik slikte 2 tabletjes per dag, want 1 hielp niet meer en met pieken had ik ook oogdruppels en neusspray nodig. Ik was ook heel erg moe.
Door de allergie behandelingen, hoef ik geen tabletten meer in te nemen en heb ik veel meer energie!

Samantha (9 jaar)

Ik heb tegen de kinderen in mijn klas gezegd wat Ester doet. Ze drukt op mijn arm en dan geeft  mijn arm het antwoord. Als ik hem sterk tegen kan houden zegt mijn arm : ja en als hij zomaar naar beneden schiet zegt mijn arm nee. Dat vond ik heel grappig en het antwoord klopte ook elke keer. Ik  weet nu waarom ik zo vaak buikpijn had.

Ik kreeg een oefening mee die ik soms met mama doe maar ook soms alleen. Ook een flesje met druppeltjes kreeg ik. Die neem ik twee keer op een dag.

Door de oefeningen en de druppeltjes heb ik nu helemaal geen buikpijn meer en kan ik ook weer veel beter slapen.  Heel erg bedankt!

Annelies

Ik was al een aantal jaren zoekende wat er nu aan de hand was met mij en hoe ik van mijn verschillende klachten af zou kunnen komen. Ik kwam jou tegen en we raakten aan de praat. Je gaf aan mij te kunnen helpen en een jaar later kan ik alles weer eten. Weg allergische-intolerante reacties, wie hield dat voor mogelijk. Ik heb zoveel bij jou geleerd. Er is veel gehuild, maar ook hebben we veel gelachen. Ik ging in ieder geval altijd met plezier naar je toe, spannend wat er nu weer ging komen. Ester als ik aan jou denk, voel ik heel veel dankbaarheid!