Praktijk Mozaïek

Wat anderen vertellen

Cocky

De aanleiding voor mijn consult bij Ester was eigenlijk gewoon hooikoorts. Ik kwam er echter al snel achter dat ze veel meer kan dan een simpel ‘allergietje’.  Ester verstaat de kunst om zich helemaal over te geven aan wat er moet gebeuren. Daarom kan ze zich tijdens een consult volledig richten op wat jij nodig hebt om verder te komen. Dat maakt dat ik niet alleen geen last meer heb van hooikoorts, maar dat ik tegelijkertijd kernovertuigingen heb kunnen loslaten die me vasthielden in, bijna levenslange, patronen. Wat een opluchting!

Ik ervaar consulten bij Ester als een hele prettige samenwerking. Waardoor het bijna jammer is dat je helemaal niet zoveel consulten nodig hebt om je doel te bereiken.

Kortom, prettig mens en het heeft ook nog geholpen. Ik ben fan.

Corien

Ester heeft met met behulp van Kinesiologie geholpen meer inzicht in mezelf te geven.

Toen ik last had van huiduitslag was 1 sessie nodig om de  oorzaak vast te stellen en op te lossen. Voor andere vragen had ik meer tijd nodig: zowel met Ester als zelf. Hoe dan ook Kinesiologie helpt me met het leggen van mijn persoonlijke puzzels: Soms door missende stukje te vinden, soms door samen de puzzel te leggen.

Marjolein

Al 20 jaar heb ik erg veel last van hooikoorts klachten, ik slikte 2 tabletjes per dag, want 1 hielp niet meer en met pieken had ik ook oogdruppels en neusspray nodig. Ik was ook heel erg moe.
Door de allergie behandelingen, hoef ik geen tabletten meer in te nemen en heb ik veel meer energie!

Samantha (9 jaar)

Ik heb tegen de kinderen in mijn klas gezegd wat Ester doet. Ze drukt op mijn arm en dan geeft  mijn arm het antwoord. Als ik hem sterk tegen kan houden zegt mijn arm : ja en als hij zomaar naar beneden schiet zegt mijn arm nee. Dat vond ik heel grappig en het antwoord klopte ook elke keer. Ik  weet nu waarom ik zo vaak buikpijn had.

Ik kreeg een oefening mee die ik soms met mama doe maar ook soms alleen. Ook een flesje met druppeltjes kreeg ik. Die neem ik twee keer op een dag.

Door de oefeningen en de druppeltjes heb ik nu helemaal geen buikpijn meer en kan ik ook weer veel beter slapen.  Heel erg bedankt!

Annelies

Ik was al een aantal jaren zoekende wat er nu aan de hand was met mij en hoe ik van mijn verschillende klachten af zou kunnen komen. Ik kwam jou tegen en we raakten aan de praat. Je gaf aan mij te kunnen helpen en een jaar later kan ik alles weer eten. Weg allergische-intolerante reacties, wie hield dat voor mogelijk. Ik heb zoveel bij jou geleerd. Er is veel gehuild, maar ook hebben we veel gelachen. Ik ging in ieder geval altijd met plezier naar je toe, spannend wat er nu weer ging komen. Ester als ik aan jou denk, voel ik heel veel dankbaarheid!

Paulien

Ik ben heel blij dat mijn vriendin mij naar jullie doorverwees! Al twee jaar was ik ontzettend moe en daardoor zat ik ook niet lekker in mijn vel. Ondanks een aantal bezoeken aan de huisarts en verschillende onderzoeken werd maar niet duidelijk waardoor dit kon komen.

Tijdens het eerste bezoek werd al duidelijk dat de ziekte van Pfeiffer die ik jaren daarvoor al eens doorgemaakt had nog steeds in mijn lijf voor klachten zorgde. Ook diverse overgevoeligheden maakten dat mijn immuunsysteem steeds “aan “ stond. Maar wat mij het meeste is bijgebleven is dat we samen op onze tenen rondjes liepen in de praktijk. Haha dat was best een raar gezicht. Pas bij het zesde rondje viel het kwartje: op je tenen lopen is heel vermoeiend, en ik liep al heel mijn leven op mijn tenen. Altijd voorzichtig en rekening houdend met iedereen behalve mezelf.

Inmiddels gaat het heel goed met mij. De Pfeiffer is in balans gebracht, ik heb geluisterd naar wat mijn lichaam aangaf en een kleine aanpassing in mijn voeding doorgevoerd. Ik slik extra vitamine D en gebruik omega 3 olie. Verder ben ik veranderd van baan en heb nu een hele leuke baan die me energie geeft in plaats van kost. Ook de oefeningen en het bewust ademhalen doe ik trouw.

Ik ben Ester ontzettend dankbaar voor alle wijsheid die ik heb meegekregen, maar bovenal voor de tijd en oprechte aandacht die je aan mij gaf! Dank je wel.

Hans

Omdat mijn vrouw af en toe naar Ester gaat, en daar baat bij heeft, dacht ik dat het geen kwaad kon om Ester eens mee te laten kijken. Een knobbeltje onder mijn voet gaf al geruime tijd last. Een foto wees niets uit en ook Fysiotherapie gaf geen verlichting. Ik had er niet eerder van gehoord, maar een energiebaan onder mijn voet bleek de boosdoener. De plek die al die tijd geïrriteerd was correspondeerde met een bepaalde tekst, en die tekst was zeker op mij van toepassing.

Ik moest 2 keer per dag het plekje heel zachtjes aanraken en daarna langs de hele energiebaan omhoog “strijken”. Het is eigenlijk niet uit te leggen maar toch is mijn zere plek na twee weken deze oefening doen weg!